Meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven hun financiële en branding doelstellingen te bereiken. Onum is een waarden-gedreven SEO bureau toegewijd.

CONTACTEN

Uw beïnvloeders zijn uw beste verkopers en waarschijnlijk ook uw beste communicatiemiddelen. Deze mensen zijn toegewijd voor uw merk, bevelen het aan en creëren positieve mond-tot-mondreclame rond uw bedrijf. Hoe verwent, motiveert en behoudt u deze aanjagers van uw groei?

In samenwerking met De Luxe Doos

De bijzonderheid van de voorschrijvers:

Zij hebben over het algemeen een aanvullende activiteit en hun klanten doorverwijzen naar uw diensten door te getuigen. Zij verantwoorden uw toegevoegde waarde op een neutrale manier. Dit geeft je geloofwaardigheid! Dit geldt bijvoorbeeld voor projectontwikkelaars en makelaars, of banken en verzekeringsmaatschappijen. Maar ook voor ambachtslieden of KMO's die met elkaar samenwerken, voor meerwerk of projecten!

Maar hoe kunt u, zonder uw beïnvloeders echt te kennen, er zeker van zijn dat u hen tevreden stelt?

De Luxury Box om loyaliteit op te bouwen en uw voorschrijvers te motiveren:

Onze doelstellingen zijn dezelfde als de uwe:

  • Doe ze een plezier,
  • Onderhoud uw relatie op lange termijn,
  • Geef begunstigden een loyaliteitssysteem om hen aan te moedigen uw diensten te blijven voorschrijven.

Dit is wat The Luxury Box mogelijk maakt

Ongeacht de omvang van uw organisatie is het mogelijk een loyaliteitsprogramma op te zetten, met een gevarieerde catalogus van geschenken en verschillende toegangen voor uw partners.

Met ons volledig digitale platform kunnen uw partners kiezen uit meer dan 200 merken wat ze leuk vinden, terwijl ze worden aangemoedigd meer punten te verdienen om te blijven genieten.

Een ander groot voordeel is dat u er geen omkijken meer naar heeft als het eenmaal is geplaatst.

Met Easy Cadeau kunt u belonen continu degenen die deelnemen aan je ontwikkeling. Het platform kan zelfs worden aangepast aan uw kleuren!

Auteur

De Luxe Doos

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *